Soğuk hava ve kar yağışı sebebiyle oluşan buzlanmalara ve kar birikintilerine karşı köprülerde temizleme çalışması yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, yaya köprüleri, üst geçitler ve yaya kaldırımlarını özel solüsyon ile temizleyip, biriken karları küreyerek temizlendi. Mimar Sinan, Turgut Özal, Adnan Menderes köprülerinde gece ve sabaha karşı ve sabah saatlerinde 3 vardiya olarak yapılan çalışmalarla 45 personel tarafından temizlenen köprülere donmaya karşıda özel solüsyon döküldü.
DONMAYA KARŞI SOLÜSYON
Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmit merkezdeki D-100 Karayolu üzerindeki 3 köprüde buzlanma olmaması için çalışma yaptı. Vatandaşların kayarak zarar görmemesi için erken saatlerde, gece yarısı ve sabaha karşı köprülerde ve duraklara yakın kaldırımlarda kar küreme ve donmayı engelleyici solüsyonla temizlik yapıldı. Sabah erken saatlerde işlerine gidecek vatandaşların köprüleri kolaylıkla kullanmaları için yapılan çalışmalarla köprüler kardan arındırıldı.