Güncel

Yardımına Köşker Koştu

Pelitli Köyü’nde bir göz odada yaşam mücadelesi veren Abdurrahman Duran isimli vatandaşın imdadına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker koştu.

21 Mart 2014 Saat: 14:04
Yardımına Köşker Koştu
Yardımına Köşker Koştu

 Pelitli’ye bir dizi ziyaret için giden ve burada  65 yaşındaki Abdurrahman Amca’nın zor durumda olduğunu öğrenen Başkan Köşker soluğu, Duran ailesinin evinde aldı.

Eşi ile birlikte bir göz odada, köy sakinlerinin desteğiyle yaşayan ve bacaklarında çıkan yaralar nedeniyle sağlığını kaybeden Abdurrahman Duran’ı evinde ziyaret eden Başkan Köşker, özel kalemini arayarak belediyenin hasta nakil ambulansının gelmesi için talimat verdi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Herhangi bir sosyal güvencesi olmadığı öğrenilen Abdurrahman Duran’ın hasta nakil ambulansıyla alınarak tedavi edilmesi için Medical Hastanesi’ne gönderilmesini sağlayan Başkan Köşker, Duran’ın sağlık durumuyla da yakından ilgilendi. Evinden alınan ve hastanenin acil servisinde ilk müdahalesi yapılan Abdurrahman Duran, daha kapsamlı bir tedavi için Kartal Koşuyolu Hastanesi’ne nakledildi. Yapılan tıbbi müdahalenin ardından taburcu olan Abdurrahman Duran’ın ilaç tedavisi ise sürüyor. Duran’ın sağlık durumunun yakından takip eden Başkan Köşker, Duran ailesine gerekli desteğin sürdürüleceğini dile getirdi.

mbulans.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑