Güncel

Üsküdar'da Bonzai protestosu

ÜSKÜDAR’da Anadolu Genç Fenerbahçeliler Derneği ve Üsküdarlı gençlerden oluşan grup, uyuşturucu kullanımına tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenledi. Polis ile eylemciler arasında kısa süreli gerginlikten sonra 'Erdoğan�

20 Ocak 2014 Saat: 10:06
Üsküdar'da Bonzai protestosu
Üsküdar'da Bonzai protestosu

Üsküdar Bağlarbaşı’daki Ak Parti İlçe Teşkilatı önünde toplanan yaklaşık 150 kişilik grup "Bonzai İçme İçirtme" yazılı pankartla birlikte sahil istikametine doğru yürüyüşe geçti. Sloganlar atarak sahile kadar yürüyen grup Marmaray istasyonu önüne geldi. Burada açtıkları pankartla birlikte "Üsküdar’da bonzai istemiyoruz" şeklinde slogan atan grubun etrafı da çevik kuvvet ekipleri tarafından çevrildi. Emniyet amirleri gruptakilerle konuşarak eylemi sonlandırmalarını istedi. Polisin ikazıyla birlikte grup eyleme son verdi. Gençlerden bazıları uyuşturucuyla ilgili olarak, "Artık gençler uyuşturucudan ölmesin. Bonzai kullanmasın. Bonzai hepsinden tehlikeli" diye konuştu. Gruptakiler dağılırken içlerinden bazılarının Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım lehine slogan attıkları görüldü. Grup olaysız bir şekilde dağıldı.     

EYLEMCİLER 'ERDOĞAN' SLOGANI ATINCA YÜRÜMESİNE İZİN VERİLDİ

Üsküdar'da uyuşturucuya karşı izinsiz eylem yapan bir grubun önü polis ekipleri tarafından kesildi. Polis ile eylemciler arasında kısa süreli gerginlikten sonra 'Erdoğan' lehine sloganlar atan taraftarların yürümesine izin verildi.

İlginç eylem saat 13.30 sıralarında Bağlarbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı önünde başladı. Anadolu Genç Fenerbahçeliler Derneği ile Üsküdarlı gençler tarafından uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek için yapılan eyleme polis ekipleri de eşlik etti. Cumhuriyet Caddesi'nde bir süre yürümelerine izin verilen eylemcilerin önü daha sonra Ahmediye Meydanı'na 300 metre kala kesildi. Yürümek için polisi ikna edemeyen taraftarlar çareyi Başbakan Tayyip Erdoğan lehine slogan atmakta buldu. Bir süre 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganı atan yaklaşık 100 kişilik grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Erdoğan, sloganlarından sonra eylemci grubun Ahmediye Meydanı'na kadar yürümesine izin verildi. Marmaray İstasyonu'na kadar yürüyen taraftarlar burada kısa süreli açıklama yaptı.

Grup adına açıklama yapan Emre Aykın, uyuşturucunun ölüm anlamına geldiğini, uyuşturucu kullanan bir yakınının hayatını kaybettiğini söyledi. Eylemciler daha sonra sessizce dağıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑