Güncel

Umuda Damla Damla Derneği'nde Başkan Hanife Koç güven tazeledi

Gebze’nin önemli Sivil Toplum Kuruluşları’ndan (STK) olan Umuda Umuda Damla Damla Yardımlaşma Derneği’nin Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

18 Eylül 2024 Saat: 17:43
Umuda Damla Damla Derneğinde Başkan Hanife Koç güven tazeledi
Umuda Damla Damla Derneği'nde Başkan Hanife Koç güven tazeledi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra toplantının açılış konuşmasını yapan Umuda Damla Damla Yardımlaşma Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hanife Koç, geçmiş dönemde yapılan yardım faaliyetleri ile ilgili geniş bilgi verdi. Geçtiğimiz dönem Genel Kurulda alınan kararların tamamının el birliği ile gerçekleştirmelerinin haklı mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Koç, “Bugüne kadar bine yakın aileye aynı ve nakdi yardımda bulunduk. Bir çok yavrumuzun okul ve sağlık ihtiyaçları karşılandı. Engelli kardeşlerimize akülü engelli aracı temin ettik. Bebeklerin ve yardıma muhtaç annelerin elinden tuttuk, aynı ve nakdi yardım yaptık. Bu yardım faaliyetlerinde maddi ve manevi emeği geçen geçmiş dönem Yönetim Kurulu üyelerine ve yardımsever halkımıza teşekkür ediyorum” dedi. Umuda Damla Damla Derneği olarak yardıma muhtaç hiç kimseyi eliboş geri çevirmediklerini belirten Başkan Koç, “Dün olduğu gibi bugün de Gebze'de yardıma muhtaç kimselerin ilk müracaat ettikleri kurumlardan biriyiz. Bugünlere siz değerli dernek üyelerimizin ve yardımsever halkımızın gayretleriyle geldik. Derneğimiz aracılığıyla yardıma muhtaç bireylere ve ailelere ulaşmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız için köprü olduk. Direk yardım yapmanın yanı sıra, bizati ailelere ulaşıp kendisi yardım etmek isteyen insanlara da aracı olduk ve onları buluşturduk. En önemlisi de verilen desteklerin yerine ulaşılması konusunda geri bildirimi de asla ihmal etmedik” dedi.
Daha sonra Umuda Damla Damla Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetimi için seçim yapıldı. Seçim sonucunda Mevcut Başkan Hanife Koç Umuda Damla Damla Yardımlaşma Derneği'nin Başkanlığına oybirliği ile seçildi.
Yönetim Kurulu asil listeye; Başkan Hanife Koç, İlkay İsti, Safiye Özenir, Bahar Tepetam, Akif sarıçiçek, Yönetim Kurulu yedek listeye; Yılmaz Biçer,  Rahime Ergül, Ayşe Boztepe, Kader Çelik,  Vildan Bayık seçildi.
Denetleme Asil listeye Adem Yıldız, Ömer Doğru, Seda Sarıçiçek, Denetleme yedek listeye; Saliha Günaydın, Ömer Baltacı, İbrahim Sarıçiçek seçildi.
Toplantı sonunda önümüzdeki dönem gündemi belirlenerek, yapılacak işlerle ilgili görevlendirmeler yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑