Spor

Sporda Darıca Belediyesi hız kesmiyor

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü ilçenin yüz akı olmaya devam ediyor.

19 Ağustos 2024 Saat: 15:00
Sporda Darıca Belediyesi hız kesmiyor
Sporda Darıca Belediyesi hız kesmiyor

 Mücadele ettiği her branşta adeta fırtına gibi esen Darıca Belediyesi’nden 4 sporcu son olarak Sivas’ta gerçekleşen Türkiye Karate Şampiyonası’nda 3’üncü olarak ülkemizi Balkan ve Dünya Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, elde ettiği başarılarla ilçenin yüz akı olmaya devam ediyor. Atletizmden karateye, bokstan yüzmeye kadar birçok branşta şampiyonluklara abone olan Darıca Belediyesi, elde ettiği başarılarla aynı zamanda ülkemizi de uluslararası arenada başarıyla temsil ediyor. Darıca’nın gençlerinden oluşan sporcular mücadele ettiği her branşta elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor.

4 SPORCU DAHA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Bünyesinden Olimpiyat ikincisi ve birçok Dünya ve Avrupa şampiyonu çıkararak örnek olan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü son olarak Sivas’ta gerçekleşen Türkiye Karate Şampiyonası’nda da adeta fırtına gibi esti. Darıca Belediyesi’nden 4 sporcu Türkiye Karate Şampiyonası’nda 3’üncü olarak ülkemizi Balkan ve Dünya Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı. Muhammet Emin Akçay, Kerem Yaray, Taylan Cemal Sakin ve Furkan Sertel, Darıca’yı milli forma altında temsil edecek.

BAŞKAN BIYIK GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, genç sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederek her zaman yanlarında olacaklarını söyledi ve şöyle konuştu: “Darıca Belediyesi olarak Darıca’mızın gençlerinin her alanda olduğu gibi sporda da en büyük destekçisiyiz. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüz artık sporda bir marka oldu ve örnek bir kulüp haline geldi. Amacımız Darıca’mızın gençlerinin elinden tutmak ve bizim gençlerimizi Türk sporuna kazandırmak. Gençler de elde ettikleri başarılarla bizleri her zaman gururlandırmaya devam ediyor. 4 genç kardeşimiz daha ilçemizi ve ülkemizi Balkan ve Dünya şampiyonasında temsil edecek. Kendilerini kutluyor ve başarılar diliyorum. Bizler her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑