Spor

Şirinsulhiye’ye Spor kompleksi yapılıyor

Büyükşehir kent genelindeki tesisleşme hamlesine Kartepe Şirinsulhiye Köyü’ndeki spor kompleksiyle devam ediyor

29 Ocak 2014 Saat: 09:45
Şirinsulhiye’ye Spor kompleksi yapılıyor
Şirinsulhiye’ye Spor kompleksi yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kartepe’nin Şirinsulhiye Köyü’nde spor kompleksi inşa ediyor.

6 bin metrekarelik spor kompleksi bünyesinde voleybol, basketbol ve futbol sahalarının yanı sıra muhtarlık binası, çocuk oyun alanları ve fitness salonu bulunacak.

 

6 BİN METREKARELİK ALANDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik spor yatırımları devam ediyor. Spora yaptığı yatırımlarla örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi, tesisleşme hamlesiyle Kocaeli’ye çok sayıda spor tesisi kazandırdı. Son olarak Kartepe ilçesi Şirinsulhiye Köyü’nde 6 bin metrekarelik alanda yapımı devam eden spor kompleksi tamamlandığında bölgenin büyük bir sosyal ihtiyacını karşılamış olacak.

 

İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Şirinsulhiye’de inşaatı devam eden spor kompleksi bünyesinde futbol, basketbol ve voleybol sahasının yanı sıra sosyal tesis binası, spor salonu, muhtarlık binası, çocuk oyun alanları, fitness tesisi, bitkilendirme, sulama ve aydınlatma sistemlerinin yer alması planlanıyor. Proje kapsamında futbol sahası tribün kalıbı, basketbol ve voleybol sahası tribün betonları, spor salonu ve muhtarlık binası çatı işlerinin yapımı devam ediyor.

 

AMATÖRDE BÜYÜKŞEHİR FARKI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde amatör sporlara büyük  destek veriyor. Amatör spor kulüplerine yaptığı malzeme yardımlarıyla amatör kulüplerinin başarılı sporcular yetiştirmesine ön ayak oluyor. Büyükşehir’den aldıkları desteği karşılıksız bırakmayan sporcular da, elde ettikleri Olimpiyat, dünya ve Avrupa dereceleriyle göğsümüzü kabartıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑