Güncel

Selçuk Gülce , 'akaryakıt' istasyonu açtı

İnşaat, metal, otomotiv sektörlerinden sonra şimdi de petrole yatırım yaptı

4 Temmuz 2024 Saat: 13:17
Selçuk Gülce , akaryakıt istasyonu açtı
Selçuk Gülce , 'akaryakıt' istasyonu açtı

Bölgemizin çok başarılı iş insanı Selçuk Gülce , Gebze İnönü Mahallesi'nde akaryakıt istasyonu kurdu. Gülce , tüm şirketlerini aynı çatı altında toplarladı.

Oto yıkama ücretleri piyasanın yarı fiyatında tutulurken, Gülce Otomotiv galerisi de  tesis içinde yerini aldı.

Gülce Akaryakıt İstasyonu elektrikli araç  şarj istasyonu, engelsiz hizmet alanı, zengin içerikli market, popüler kahve markaları stantı , glutensiz ve vegan yiyeceklerle de müşterilerine kaliteli hizmet sunuluyor.

 

Fotoğraf: Gül AKDEMİR

Gebze'de inşaat  ve otomotiv sektörlerinde, Ankara'da ise sanayi  yatırımı  olan iş insanı Selçuk Gülce, kendi ismini taşıyan yeni bir  işletmeye daha imza attı.  Gülce Akaryakıt İstasyonu hizmete başladı.

Bölgemizde geniş bir kesim tarafından tanınan başarılı iş insanı Selçuk Gülce'nin Gebze'ye kazandırdığı akaryakıt istasyonu, İnönü Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi Numara 280'de hizmete girdi.

TECRÜBELİ PERSONEL GÖREVDE

Total ürünlerinin satışını yapan ve üç dönüm arazi üzerine inşa edilen ' Gülce Akaryakıt' , sektörde bir çok yeniliği  müşterilerine sunarken, hizmet anlayışı ve tecrübeli personelleri nedeniyle şimdiden araç  sahiplerinin uğrak yeri oldu.

Petrol, market, oto yıkamanın yanısıra sosyal donatılarıyla da müşterilerine en iyi hizmet sunmayı ilke edindiklerini söyleyen  Genel Müdür  Hasan Coşkun, Gölge'ye bilgiler verirken , '' Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Gülce Bey, diğer şirket ve iştiraklerini de aynı çatı  altında toplarladı. Gülce Otomotiv, Selçuk Gülce Yapı İnşaat San Tic. Ltd. Şti. ,  Sella İnşaat  ve Gülce Petrol'ün  idari merkezleri tesislerimiz içerisinde yerini aldı. '' dedi.

Genel Müdürlüğünü Hasan Coşkun, Tesis Müdürlüğünü Furkan Özgül'ün yaptığı Gülce Akaryakıt tesislerinde deneyimli 10 personelin görev yaptığını ifade eden Coşkun, Selçuk Gülce'nin eşi Kudret Gülce'nin ise Yönetim Kurulu Başkanvekili görevini üstlendiğini dile getirdi.

MÜŞTERİLERİN TÜM BEKLENTİLERİNE CEVAP

Gebze'de önemli bir boşluğu doldurmak için hizmete başlayan Gülce Akaryakıt (Total Güzeller ) motorin, benzin, lpg,  adblue  dökme olarak veya 18 Litrelik bidonlar halinde satışının yanında, filo akaryakıt  hizmeti de veriyor.  Müşteri memnuniyetinde çıtayı yükselten Gülce Akaryakıt'ta ; elektrikli araç  şarj istasyonu, engelsiz hizmet alanı, zengin içerikli market, popüler kahve markaları stantı , glutensiz ve vegan yiyeceklerle de müşterilerine kaliteli hizmet sunuluyor.

ANKARA'DA DA METAL FABRİKASI KURDU

Diğer yandan sanayi dünyasıyla içiçe süren bir ticari yaşamda merdivenleri tırmanarak çıktıktan sonra endüstriyel projeleriyle dikkat çekip,  inşaat sektöründe de başarılar elde eden Selçuk Gülce, Ankara'da ise  Anadolu OSB'de metal fabrikası kurarak sanayi sektöründe yatırım yaptı.

İsmini markalaştıran ve 'Selçuk Gülce Şirketler Topluluğu'nu '' oluşturan  inşaat mühendisi  Selçuk Gülce, endüstriyel  inşaat işlerinde faaliyet göstererek  iş hacmini artırdı. Bugüne akaryakıt sektöründe  Aliağa , Tüpraş , Opet, Shell, Totalgaz (güzel enerji)  İpragaz gibi akaryakıt firmalarının Türkiye çapında genel olarak inşaat işlerini  gerçekleştiren  çok yönlü iş insanı Gülce , kendi akaryakıt istasyonunu kurarak başarısını perçinleştirdi.

FARKIMIZ HİZMET KALİTEMİZDE

Öte yandan ; '' Kaliteden ödün vermemeyi politika haline getirmiş bir firmayız. ''  diyen Selçuk Gülce , Gebzelilerin  Gülce Akaryakıt'a gösterdikleri  teveccühe teşekkür ederek , '' Araç sahiplerine ve  filo hizmeti  alma yönünde bizi tercih eden kuruluşlara teşekkür ediyorum. Bizi tercih etmenin avantajlarını görüyorlar. Bizler müşterilerimizle biriz, bir bütünüz, aileyiz. Bizim işletme anlayışımız çok farklı. Demode akaryakıt istasyonlarından çok farklıyız. Farkımız hizmet kalitemizdir.  şeklinde konuştu.

ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gülce , Gölge 'ye yatırımlarını özetlerken şu ifadeleri dile getirdi ; '' Deneyimimiz,vizyonumuz , kendine güvenen yönetimimiz, güçlü sermayemiz ile sektörde örnek olmaya ve ülkesine - bölgesine  olumlu olarak maddi/ manevi katkıda bulunmaya yönelik tüm projeleri hayata geçiriyoruz.  Akaryakıt istasyonumuz bunlardan birisidir.  Şirketimizde şu an 70'in üzerinde çalışanı var. Beyaz yaka olarak 16 kişiyiz. Mavi yaka olarakta değişiyor, 200'e kadar çıktığı oluyor. Aldığımız , yaptığımız işlerde , yatırıma dönüştürdüğümüz her projede başarılı oluyoruz. Çünkü referanslarımız çok sağlam.  Mesela ; Çolakoğlu Metalurji, Şahinler Metal, İzocam,Tuzla Gemi, Ciner Grubu-Haber Türk, Turgay Ciner'le çalışıyoruz. Bunların hepsi refarnslarımızı oluşturuyor.İnönü Mahallesi'nde hizmete kazandırdığımız  akaryakıt istasyonumuzda işletme  mantığımız da aynı. ''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Selçuk Gülce, Gebze İnönü Mahallesi'nde akaryakıt istasyonu kurdu.
Selçuk Gülce, Gebze İnönü Mahallesi'nde akaryakıt istasyonu kurdu.
Selçuk Gülce, Gebze İnönü Mahallesi'nde akaryakıt istasyonu kurdu.
Selçuk Gülce, Gebze İnönü Mahallesi'nde akaryakıt istasyonu kurdu.
Selçuk Gülce, Gebze İnönü Mahallesi'nde akaryakıt istasyonu kurdu.
Selçuk Gülce, Gebze İnönü Mahallesi'nde akaryakıt istasyonu kurdu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑