Güncel

Pazartesi yeni mesai düzeni

Yerel seçimler nedeniyle Türkiye’de bir gün ertelenen “ileri saat” uygulaması, 31 Mart Pazartesi günü saat 03.00’den itibaren başlıyor. 30 Mart Pazar’ı, 31 Mart Pazartesi’ye başlayan gece saatler bir saat ileri alınacak.

25 Mart 2014 Saat: 15:45
Pazartesi yeni mesai düzeni
Pazartesi yeni mesai düzeni

Yerel seçimler nedeniyle Türkiye’de bir gün ertelenen “ileri saat” uygulaması, 31 Mart Pazartesi günü saat 03.00’den itibaren başlıyor. 30 Mart Pazar’ı, 31 Mart Pazartesi’ye başlayan gece saatler bir saat ileri alınacak. Resmi dairelerde 31 Mart Pazartesi günü, yerel seçim nedeniyle pazartesi günü tatil olan okullarda da 1 Nisan Salı gününden itibaren yeni saat düzeni uygulamaya konulacak. ve okullarda da

MESAİ 08.30’DA

Kocaeli Valiliği, Yaz Saati Uygulaması nedeniyle yapılan mesai saati değişikliği nedeniyle duyuru yayınladı. Buna göre, 31 Mart Pazartesi gününden itibaren resmi kurumlarda mesai saat 08.30’da başlayacak. Öğle tatili 12,.30-13.30 saatleri arasında yapılacak. Öğleden sonra mesai de 13.30-17.30 saatleri arasında. Okullarda de ders saatleri yeni düzende 20 dakika ileriye kaydırılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑