Eğitim

Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Geleceğin Liderlerini Arıyor

Kocaeli’nin en başarılı özel okulları arasına yerleşen ve başarı oranını her eğitim döneminde artırıp başarı çıtasını yükselten Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji 2024-2025 Eğitim Dönemi kayıtlarına başladı.

10 Temmuz 2024 Saat: 12:45
Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Geleceğin Liderlerini Arıyor
Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Geleceğin Liderlerini Arıyor

Kurulduğu günden itibaren Kocaeli’nin imaj okullarından birisi konumuna gelen Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji ve bünyesinde bulunan Gebze Güzeller Mesleki Eğitim Merkezi yeni dönem 9. sınıf öğrencileri için eşsiz bir eğitim fırsatları sunuyor. Okul yönetimi: “Kontenjanlar dolmadan önce hangi alanda okumak istediğinizi birlikte belirleyelim ve geleceğin liderleri arasında yer almanız için ilk adımı birlikte atalım.” açıklaması ile öğrencilere çağrı yaptı.

GELECEĞE YATIRIM YAPIN

Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji, yüksek eğitim kalitesi, tecrübeli öğretmen kadrosu, rehber öğretmen ve öğrenci koçları ile öğrencilerine ayrıcalıklı bir eğitim deneyimi sunarak potansiyellerini keşfetmelerine ve başarıya ulaşmalarına yardımcı oluyor. Kayıt çalışmalarına devam eden okul yönetimi öğrencilere yaptıkları çağrıda: “Siz de bu özel eğitim kurumunun bir parçası olarak, akademik ve kişisel gelişiminizi en üst seviyeye taşıyabilirsiniz” diyor.

NEDEN ADEM CEYLAN FİNAL TEKNİK KOLEJİ?

Okul yönetimi Ceylan Final Teknik Kolejinin özelliklerini şöyle sıralıyor: Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun alanlarda eğitim görmeleri sağlanır. Okulumuz, öğrencilerini geleceğin liderleri olarak yetiştirmeyi hedefler. Her öğrencinin potansiyelini ortaya çıkarmak için bireysel rehberlik ve destek sunulur. Akademik ve sosyal başarı için gereken tüm imkanlar sağlanır.

YÜZ YÜZE GÖRÜŞME VE OKUL TANITIMI

Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Kontenjanları hızla dolarken okul yönetiminden öğrencilere yapılan çağrı ilgi topluyor. Okul yönetimi: “Siz de Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji ailesine katılmak, geleceğin liderleri arasında yer almak ve benzersiz bir eğitim deneyimi yaşamak için bizimle iletişime geçin. Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji, başarıya giden yolda yanınızda!” şeklinde iddialı açıklama yapıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑