Siyaset

MHP’den ‘kapatılma’ iddialarına açıklama

MHP’den ‘kapatılma’ iddialarına açıklama MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli teşkilatının kapatıldığına dair haberleri yalanladı. Ünlü, “Genel Merkezle konuyu görüştüm. Bunlar MHP’yi yıpratmak isteyenlerin oyu

6 Eylül 2014 Saat: 16:10
MHP’den ‘kapatılma’ iddialarına açıklama
MHP’den ‘kapatılma’ iddialarına açıklama

MHP’den ‘kapatılma’ iddialarına açıklama

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli teşkilatının kapatıldığına dair haberleri yalanladı. Ünlü, “Genel Merkezle konuyu görüştüm. Bunlar MHP’yi yıpratmak isteyenlerin oyunu” diye konuştu.

GENEL MERKEZ TEPKİLİ

Aydın Ünlü açıklamasının devamında, kendisine 'Kapatılma' veya 'Görevden alınma' ile ilgili bir kağıt, belge ya da sözlü tebliğin de olmadığını söyledi. Diğer yandan konuyla ilgili çıkan haberlere MHP Genel Merkezi'nin de sert tepki verdiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre parti genel merkezi, söz konusu iddiaları “Böyle bir haber nasıl yapılabilir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni gazeteler mi yönetiyor” şeklinde tepkilerle karşıladı.

BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK

Kapatılma haberlerini “Asparagas” olarak yorumlayan İl Başkanı Aydın Ünlü ise konuyla ilgili olarak salı günü parti binasında basın açıklaması yapacaklarını ve detaylı görüşlerini kamuoyu ile paylaşacaklarını duyurdu. Öte yandan söz konusu iddialara yönelik tepkiler Ünlü ve Genel Merkez'le de sınırlı kalmadı. MHP Kocaeli Eski Milletvekili Kemal Köse de “Asparagas bir şey. Şu anda böyle bir şey yok. Bu konuda konuşmak doğru değil” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑