Güncel

Köşker girmedik ev bırakmadı

GÖLGE-  Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran AKP Gebze Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede girmedik sokak , sıkmadık el bırakmadı. Belediye Meclis üyesi adayları ve ilçe yönet

22 Mart 2014 Saat: 19:01
Köşker girmedik ev bırakmadı
Köşker girmedik ev bırakmadı
GÖLGE-  Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran AKP Gebze Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede girmedik  ev , sıkmadık el bırakmadı.

Belediye Meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileriyle birlikte Gebze’nin mahallelerini  karış karış gezen Köşker, gördüğü yakın ilgi ve aldığı destekten de mutlu oluyor.  Ziyaretlerinde ‘’Herkesin Başkanı, Yeniden Köşker’’ gibi sloganlarla karşılaşan Adnan Köşker,  diğer yandan  belediye hizmetini sürdürüyor.

POPAGANDAYA İHTİYACIMIZ YOK

Belediye projelerini incelerken de yoğun ilgi gören Köşker, yanına gelen vatandaşların takdirini alıyor. 30 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimler için temposunu artıran Gebze Belediye Başkanı Köşker, ‘’Aslında oy için gezmiyoruz. Belediye hizmetlerimizi denetliyor, mahalle sakinleriyle  sohbet ediyoruz. Gelenek yerini bulsun diye de propaganda yapıyoruz. Yoksa bizim bu çalışmaya ihtiyacımız yok. Vatandaşlarımız sağ olsunlar hizmetlerimizi görüyor ve takdir ediyorlar . Gebzelilerden aldığımız güç ve destekle inşallah 30  Mart’ta yeni projelerimizi hayata geçirecek yeni dönemimize başlayacağız.’’ şeklinde konuşuyor.

YİNE KÖŞKER YİNE DESTEK

Sabah ezanıyla  güne başlayan ve gecenin geç saatine kadar saha çalışması yapan Köşker’e övgü yağdıran Gebzeliler ise, ‘’Başkanın bu temposunu takdir etmemek elde değil. Uyku saati dışında hayatını Gebze’ye adamış bir Belediye Başkanımız var. Köşker’le Gebze’deki değişimin farkındayız. Bu dönemde Köşker’i destekleyeceğiz.’ diyorlar.

YORULMAK DURMAK YOK

Diğer yandan Köşker’in çalışmalarına eşlik eden  kadın  AKP kadın kolları üyeleri de yorgun düşmekten yakınıyorlar. AKP’li kadınlar, Köşker’in hızına yetişememekten yakınırken ‘’ Başkanımız yorulmak , durmak nedir bilmiyor. Nefes alamıyoruz. Girmedik sokak bırakmadık.’’ sözleriyle seçimleri mutlak alacaklarına işaret ediyorlar.

KADINLARA KIRMIZI KARANFİL

Gebze Belediye Başkanı ve AKP Gebze Adayı Köşker’e gezdiği  mahallerde kadın seçmenler de büyük ilgi  gösteriyor. Bazı kadınlar Köşker’den çocuklarına iş ve eğitim konusunda yardımcı olmasını isterken, bir çok Gebzeli kadının  sandık desteği vereceklerini açıkça söyledikleri görülüyor.  Köşker, gezintileri süresince Gebzeli kadın seçmenlere karanfil dağıtarak onları dinliyor, beklentilerini not alıyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑