Güncel

Konaklama Merkezi’nin ilk misafiri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kalacak yeri olmayan hasta ve yakınlarına yönelik hizmete açtığı konaklama merkezi ilk misafirini kabul etti.   ZONGULDAK’TAN KOCAELİ’YE Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dair

20 Ocak 2014 Saat: 10:39
Konaklama Merkezi’nin ilk misafiri
Konaklama Merkezi’nin ilk misafiri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kalacak yeri olmayan hasta ve yakınlarına yönelik hizmete açtığı konaklama merkezi ilk misafirini kabul etti.

 

ZONGULDAK’TAN KOCAELİ’YE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, hizmet kalitesini yeni projelerle arttırıyor. Barınma Merkezi hizmetini başarıyla sürdüren Büyükşehir, hasta ve yakınları için de kısa süre önce konaklama hizmeti vermeye başladı. Barınma Merkezi’nin yeni hizmet binasının üst katını hasta ve yakınlarına tahsis eden Büyükşehir’in ilk misafiri Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören akciğer kanseri İ.K ve yakını  oldu.

 

TEDAVİ SÜRESİNCE

Zonguldak’tan tedavi için gelen İ.K, Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümünde Kemoterapi tedavisi görüyor. Tedavi süresince Büyükşehir’in Konaklama Merkezinde misafir edeceği  İ.K ve yakını tıpkı Barınma Merkezi’ndeki misafirler gibi ücretsiz üç öğün yemek, sağlık ve duş imkanından da faydalanıyor. Güvenliğin parmak izi okumalı sistemle yürütüldüğü merkez bu yönüyle de benzerlerinden ayrılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑