Güncel

Karabacak'a çocuklardan da destek

GÖLGE-  Ustalık dönemine hazırlanan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  seçim çalışmaları sırasında çocuklardan da yoğun ilgi görüyor. Saha çalışmalarına tam gaz devam eden AKP Darıca Belediye Başkan Adayı ve Belediye

12 Mart 2014 Saat: 10:30
Karabacak'a çocuklardan da destek
Karabacak'a çocuklardan da destek

GÖLGE-  Ustalık dönemine hazırlanan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  seçim çalışmaları sırasında çocuklardan da yoğun ilgi görüyor.

Saha çalışmalarına tam gaz devam eden AKP Darıca Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Karabacak, gittiği her sokakta etrafını saran çocuklarla sohbet ediyor, derslerini soruyor. Karabacak’ı karşılarında gören Darıca’lı çocuklar, ‘’Başkan amca gelmiş’’ diyerek çevresinde toplanıyorlar.

İLGİNÇ DİALOGLAR

Darıca’lı çocukların sevgisini kazanan Şükrü Karabacak, yanına gelen ve hatıra fotoğrafı çekilen çocuklarla ilginç sohbetler  ediyor. Karabacak’ın ‘’Beni tanıyor musunuz?’’ şeklindeki sorusuna, alkışlarla yanıt veren çocuklar,‘’Başkan amca, sizi hem tanıyoruz hem seviyoruz. Mahallemize parkı siz yaptınız. Evimizde de sizin fotoğrafınız var, annemiz- babamız  size oy verecek.’’ sözleriyle büyümüşte küçülmüş olduklarını gösteriyorlar.

ÇOCUKLARA ÖĞÜTLER

Darıca’lı çocuklarla arasında büyük sevgi bağı kuran Şükrü Karabacak, gezdiği mahallerde yanına gelen çocuklarla okulları ve derslerini de soruyor. Karabacak,çocuklara ‘’ Derslerinizi ihmal etmeyin. Her biriniz vatanımıza yararlı olacaksınız. İçinizden belediye başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı da çıkacaktır. Okuyun ve unutmayın ki geleceğimiz sizlersiniz. Darıca’da sizlerin geleceğine de yatırım yapıyoruz. Bakın ders kitaplarınız bedava. Her birinizin bilgisayarı var. Spor ve kültürel çalışmalarımızı sizin için yapıyoruz. Sizler ülkemizin teminatısınız. Darıca’lı çocuklarla, hepinizle gurur duyuyorum. Sadece okulunuzu ve derslerinizi düşünün, anne babanızı da üzmeyin.’’ şeklinde öğütlerde  bulunuyor.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑