Güncel

Happy Life Homes'da, tapu dağıtımı başladı

İnşaat sektöründe ' sözünde duran adam ' olarak bilinen Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay , en prestijli projelerinden biri olan , ''Happy Life Homes Tuzla '' da, tapu vermeye başladı.

3 Eylül 2024 Saat: 13:11
Happy Life Homesda, tapu dağıtımı başladı
Happy Life Homes'da, tapu dağıtımı başladı

AKBAY NOKTA ATIŞI YAPTI

İki yıl önce temeli attığında '' Eylül 2024'de  maliklere  tapuları vermeye başlayacağız ''şeklinde iddialı konuşan  Müteahhit  Kamuran  Akbay, 250 dairelik konutların tapu dağıtımına başlayarak,  bir kez daha taahhütünü zamanında yerine getirmesiyle takdir topladı.

TAPUSUNU  ALANLAR ÇOK MUTLU

'Happy Life Homes Tuzla' projesinde Eylül 2024 'de yaşamın başlayacağını söyleyerek çıkış yapan Karagülle İnşaat Başkanı Akbay'ın sözünde durmasını değerlendiren malikler, mutluluklarını gizleyemezken  Akbay'a teşekkür ettiler. Tapularına kavuşan ve yeni yaşam alanlarında güne başlayan Happy Life Homes sakinleri , '' Kamuran Bey sayesinde ev sahibi olduk. İnşaat maliyetlerinin artmasına karşın, sekörel krizlere karşın Kamuran Bey sözünü yerine getirdi, taahhüt ettiği tarihte tapularımıza kavuşturdu. Ne kadar mutlu olduğumuzu kelimelerle ifade edemiyoruz. '' dediler.

SIRADA 'ALA İSTANBUL' VAR

Diğer yandan  alışmalarıyla ilgili Gölge'ye özel açıklamalar yapan  Kamuran Akbay, bir hafta içinde 80 mailike tapu verdiklerini  ve sürecin devam ettiğini, toplam 250 malikin tapusunun hazırlandığını dile getirdi.  Akbay , '' Kendi öz sermayemiz ve yıllara dayalı tecrübemizle  temelini attığımız Happy Life Homes 'da artık yaşam başladı. Bana güvenen, inanan hak sahiplerine  yeni evlerinde sağlıklı  ömürler diliyorum. Mutluluk içinde yaşasınlar. '' şeklinde konuşarak şu bilgileri verdi ; '' Kartal Soğanlık'ta İstanbul'un en büyük yaşam  ve ticari alanı olacak  'Ala İstanbul' projemizin de inşallah  önümüzdeki günler temelini atıyoruz.  Yirmibeş  yıllık tecrübemizbize güven kazandırdı. Bu yüzden yaşam mimarı olduk. Ayrıca Orhanlı'da bulunan villa projemizin  inşaatında da sona geldik. ''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay , en prestijli projelerinden biri olan , ''Happy Life Homes Tuzla '' da, tapu vermeye başladı.
Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay , en prestijli projelerinden biri olan , ''Happy Life Homes Tuzla '' da, tapu vermeye başladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑