Eğitim

GTO’DA ÜYE EĞİTİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gebze Ticaret Odası, Nisan ayı itibariyle başlattığı şirketlere ilişkin kurumsallaşma ve şirketleşmedeki temel konuları işlediği toplantılara bir yenisini daha ekledi.

14 Mayıs 2024 Saat: 17:20
GTO’DA ÜYE EĞİTİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
GTO’DA ÜYE EĞİTİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gebze Ticaret Odası üyelerinden gelen talepler ve uygulamada yaşanan sıkıntılardan hareketle Şirket Birleşmeleri ve Devralmaları konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Abdurrahman Aslantaş’ın da katıldığı toplantıda GTO Başkanı, konunun gerek Türk Ticaret Kanunu ve gerekse Sermaye Piyasası Kanunu’nda yer almakla birlikte uygulama açısından sıkıntılarla karşılaşılan, çoğu kez bir uzman yardımına başvurulan bir konu olduğunun altını çizdi. Şirket birleşme ve devralmalarının ekonomik açıdan da oldukça hacimli işlemler olduğunu belirten Aslantaş, bu durumun da alıcı bakımından karar verilmesi çok kolay olmayan bir süreci de beraberinde getirdiğini belirtti.

 

Toplantıda konu ile ilgili Finansal Analist Çağatay Yarar detaylı bir sunum yaparken program sonunda katılımcıların soruları uzmanlar tarafından cevaplandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑