Siyaset

Gebzeden Bir İstifa Daha

MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda Ömer Emiroğlu istifasını verdi. Emiroğlu, Kusura bakma Başbuğum. O senin yerindeki zat-ı muhterem gidene kadar bana müsaade…” dedi.

3 Kasım 2015 Saat: 17:58
Gebzeden Bir İstifa Daha
Gebzeden Bir İstifa Daha


Milliyetçi Hareket Partisi’nde 1 Kasım erken seçimlerinde alınan hezimetin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye parti tabanının tepkisi büyüyor. Bahçeli’nin seçim sonrası yaptığı açıklamada görevlerinin başında olduğuna dair söylemleri de tepkinin farklı bir boyut almasına etken oldu. MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda partinin önde gelen isimlerinden Ömer Emiroğlu istifasını verdi.

KUSURA BAKMA BAŞBUĞUM

Emiroğlu sosyal medyadan yayınladığı mesajında, “Ben ülkücüyüm. MHP’den istifa edeceğim. Yalnız ülkücü olarak devam edeceğim, partili değil. Kusura bakma Başbuğum. O senin yerindeki zat-ı muhterem gidene kadar bana müsaade…” görüşlerine yer verdi.  

SİNDİREBİLMEM MÜMKÜN DEĞİL

Emiroğlu, MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na yazdığı istifa dilekçesinde de, “Üyesi olduğum partinizden yapılan seçimler sonrasında ortaya çıkan bu duruma tepkisiz kalabilmem, hiçbir şey yokmuş gibi susabilmem, sindirebilmem mümkün değildir. Bu sebepten dolayı partiden istifa ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim” görüşlerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑