Güncel

Gebze yanıyor

Gebzede E-5 altı olarak bilinen, tren raylarının bulunduğu bölgede Man Filtre fabrikası içinde kiracı olarak faaliyet gösteren İdeal Palet adlı işletmede saat 19.30 civarında yangın çıktı. Palet ürettiği için ham madde olarak ahşap k

8 Nisan 2014 Saat: 21:18
Gebze yanıyor
Gebze yanıyor

Gebze'de E-5 altı olarak bilinen, tren raylarının bulunduğu bölgede Man Filtre fabrikası içinde kiracı olarak faaliyet gösteren İdeal Palet adlı işletmede saat 19.30 civarında yangın çıktı. Palet ürettiği için ham madde olarak ahşap kullanan fabrikada çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

GÖKYÜZÜNÜ ALEVLER KAPLADI

Palet üreten işletmede çıkan alevler gökyüzünü kapladı. Yangın Gebze, Darıca ve Çayırova gibi ilçelerden göründü. Yangın esnasında olay yerine itfaiye ekipleri ile birlikte polis ve 112 acil servis ekipleri de servis edildi.

İTFAİYE SEFERBER OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve çevre ilçelerden gelen itfaiye araçları yangın için seferber oldu. Çok sayıda itfaiye aracı ve görevli yangına müdahale etti. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edilirken, itfaiye ekipleri yangının çevredeki fabrikalara sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İtfaiye ekiplerinin yangın yerine geç geldiğini iddia eden vatandaşlar tepki gösterdi.Yaklaşık bir saat süren çalışmadan sonra yangın kontrol altına alındı. İş yerinde yüksek oranda maddi hasar oluştu.

Haber : Gökhan KOÇAL – Osman YÜREKLİ – Fatih DURMAZ 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑