Sağlık

Fransa'dan geldi, Merkez Prime'da 60 kilo verdi

Tıp dünyasında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla adından söz ettiren Merkez Prime, Mesut Üstünbaş'ın da yüzünü güldürdü.

18 Mayıs 2024 Saat: 15:06
Fransadan geldi, Merkez Primeda 60 kilo verdi
Fransa'dan geldi, Merkez Prime'da 60 kilo verdi

Bölgemizin tanınmış ismi Dr. Hakan Höbek'in yönetim kurulu başkanı olduğu Merkez Prime Hastanesi, obezite hastalığı yaşayan  vatandaşı sağlığına kavuşturdu.  Uzun yıllardır Fransa'da hayatını idame ettiren Mesut Üstünbaş, ziyaret amacıyla geldiği Türkiye'de,  Merkez Prime'nin sağlıkta gösterdiği başarıları duydu.

Kısa süre sonra Merkez Prime ile irtibat kuran ve hastaneyi gezen Üstünbaş'a, hastane çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, obezite konusunda da klinik analizleri yapıldı. Merkez Prime'nin tecrübeli hekimlerinin tavsiyelerini dikkate alan Mesut Üstünbaş, daha sağlıklı olmak için cerrahi müdahalleye karar verdi.

Merkez Prime Obozite Kliniği'nde gerçekleşen başarılı operasyonla 130 kilodan 70 kiloya düşen Mesut Üstünbaş, '' 60 kilom gitti. Şimdi çok sağlıklı ve zindeyim. Aynada kendime bakınca şaşırıyorum. O eski halimden eser yok şimdi. Merkez Prime Hastanesi'nin tüm hekimlerine, çalışanlarına , emeği geçenlere teşekkür ederim. Fransa'da bulamadığım tedavimi vatanım Türkiye'de buldum. '' şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi.

MERKEZ PRİME'DE OBEZİTE SÜRECİ NASIL İŞLİYOR

Obezite, vücuttaki yağ miktarının aşırı artması anlamına geliyor. Yağ kitlesinin artması ile Tip 2 diyabetten, yüksek tansiyona, kalp damar hastalıklarına ve hatta kansere kadar birçok hayati risk taşıyan kronik ya da akut hastalığa zemin hazırlıyor.

Merkez Prime Hastanesi Obezite Kliniği Uzmanları, hastaların  geri dönüşü ve sıfır kompleksiyonla fazla kilolarına veda ederek sağlıklıbir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini amaçlıyor. Merkezde  her hasta için endokrinoloji, psikiyatri, diyetisyen ve tüm gerekli branşlardan uzmanlarınkatıldığı multi disipliner değerlendirmeler ile hastalar için tedavi programları hazırlanıyor.

Hasta odaklı tedavi yaklaşımıyla elde edilecek sonuçların uzun vadede olması ve hasta konforunun ön planda tutulması için sürece  hastalar dahil ediliyor. Özellikle obezite cerrahisinde klinik deneyim, tedavi başarısındaki en önemli faktörün başında yer alıyor.

Merkez Prime uzmanlarıgerek aldıkları güncel eğitimler, gerek ameliyat deneyimleri ile bölgemizde referans merkez haline getirdikleri Prime Obezite Kliniği ile her geçen gün yeni başarı hikayelerine eşlik ediyorlar.  Bu başarı hikayesi Merkez Prime Hastanesi obezite kliniğinin dikkate değer örneklerinden biri olarak öne çıkıyor.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Mesut Üstünbaş'ın önceki ve sonraki hali.
Mesut Üstünbaş'ın önceki ve sonraki hali.
Mesut Üstünbaş'ın önceki ve sonraki hali.
Mesut Üstünbaş'ın önceki ve sonraki hali.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑