Kültür

En güzel türkülerini söylediler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Cem Medya’nın düzenlediği Türküler Söyle yarışmasının yarı final elemelerinin ilk programı SDKM’de yapıldı. Çok sayıda Alevi vatandaşımızın da takip ettiği program, Cem TV’den yapılan naklen

4 Şubat 2014 Saat: 13:07
En güzel türkülerini söylediler
En güzel türkülerini söylediler

JÜRİ ÜYELERİ AKADEMİSYEN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği ve Cem Medya’nın düzenlediği Türküler Söyle yarışmasında jüri üyeliklerini üniversite akademisyenleri üstlendi. Sunuculuğunu Başak Tatlıbal’ın yaptığı yarışmada İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Taşkın Doğanışık, İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Arif Yanmaz ve Aynur Haşhaş jüri üyesi olarak görev aldı.

 

12 YARIŞMACI KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal da, yarışma programını takip edenler arasındaydı. Yarı final elemelerinin yapıldığı yarışmaya katılan 12 yarışmacının söylediği türkülere salonu dolduranlar da eşlik etti. Finale yükselecek isimler yarı final programlarının tamamlanmasının ardından belirlenecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑