Siyaset

'Ekmek' için destek istediler

CHP ve MHP Gebze’de sahaya indi. Her iki parti 19 Temmuz’da Gebze’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için hazırlıklarını yoğun olarak sürdürüyor.

17 Temmuz 2014 Saat: 16:29
'Ekmek' için destek istediler
'Ekmek' için destek istediler
Gölge Medya'yı ziyaret eden  CHP ilçe başkanı Sedat Tatar ile MHP ilçe başkanı Ferit Taşdemir, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam'la konuşurken, 10 Ağustos’da  Ekmeleddin İhsanoğlu’nu  seçimi kazanmasının kimseyi şaşırtmaması gerektiğini söylediler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemizi ziyaret ederek 19 Temmuz’da Gebze’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı adayı  Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BÜYÜK BİR UZLAŞI

CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanı adayını büyük bir uzlaşı içinde gerçekleştirdiğini söyleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar şunları söyledi,”Her iki parti ülkemizin geleceği adına yan yana gelerek demokrasi kültürünün en önemli parçası olan uzlaşıyı başarılı biçimde uygulamış ve Ekmeleddin İhsanoğlu Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmıştır. Bu birliktelik dediğim gibi uzlaşı kültürü içinde çok önemlidir. Toplumun taleplerini dikkate alarak ortak aday üzerinde anlaşılmıştır. CHP olarak parti örgütümüzle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. STK ziyaretlerimiz sürüyor. Demokratik kitle örgütleri temsilcilerini, sanayicileri, toplumun önderliğini yapanları 19 Temmuz’da Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’nun toplantısına davet ediyoruz. MHP’de kendi teşkilatı ile birlikte aynı çalışmaları yürütüyor.”

Tatar, 10 Ağustos’da ilk turda Ekmeleddin İhsinoğlu’nun seçimi kazanmasının kimseyi şaşırtmaması gerektiğini de söyleyerek, “Toplum artık bir değişim istiyor ve nefes almaya ihtiyacı var. 12 yıllık AKP dönemi ülkemize çok büyük zararlar verdi. Bu açıdan Ekmeleddin beyin toplumda kabul gören bir isim olduğuna inanıyoruz.”dedi.

MHP TABANI FİRE VERMEZ

CHP ve MHP ile birlikte 5 partinin uzlaşı içinde yan yana geldiğini söyleyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ise, “Bu işbirliği tamamen ülkemizin birliği ve dirliği üzerine kurulmuştur. 12 yılık AKP iktidarının bu ülkeye yaşattıkları ortada. Bundan dolayı Cumhurbaşkanlığı seçimini önemli olarak görüyoruz. Bu seçimi kazanacağımızdan ise kimseni kuşkusu olmamalı. Toplum artık bir değişim istiyor. MHP tabanı da hiçbir tereddüt göstermeden ve fire vermeden sandığa giderek Ekmeleddin İhsanoğlu’na gereken desteği verecektir.  17-25 Aralık  rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının yarattığı şok dalgasının Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandığa tam olarak yansıyacağında  da kuşkum yok.“diye konuştu.

MHP ilçe başkanı Ferit Taşdemir bütün Gebzelileri 19 Temmuz’da  Ekmeleddin İhsanoğlu’nu karşılamaya ve destek vermeye davet etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑