Kültür

“Dünya Yıldızları Fotoğraf Sergisi” Gebze’de açıldı

Gazeteci Mesut Işık, 2022 Dünya Kupası’nda çektiği fotoğrafları sergiledi

16 Mayıs 2024 Saat: 16:11
“Dünya Yıldızları Fotoğraf Sergisi” Gebze’de açıldı
“Dünya Yıldızları Fotoğraf Sergisi” Gebze’de açıldı

Gazeteci Mesut Işık, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda çektiği fotoğraflardan oluşan “Dünya Yıldızları Fotoğraf Sergisi”nin açılışını gerçekleştirdi. Gebze Center AVM’deki sergiye; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, Gebze BelediyeBaşkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediyesi Başkan Vekili KenanDemirbaş, Gebze Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu,Gebze Gazeteciler Cemiyet Başkanı Levent Altun, Gölge Medya Genel Yayın Yönetmeni Ercan Sarıçam ,  Gebze Birlik Futbol Kulübü Başkanı Şener Yılmaz, İş insanı Erdal Ayaydın ve çoksayıda davetli katıldı.
Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nın maçlarındanoluşan karelerin yer aldığı sergi, katılımcıların beğenisinitopladı. Arjantin Milli Takımı’nın şampiyonluk kareleriziyaretçiler tarafından en çok ilgiyi gördü.
MESLEKTAŞLARINDAN DESTEK
Mesut Işık’ı meslektaşları da yalnız bırakmadı. DünyaYıldızları Fotoğraf Sergisi’ni ziyaret eden gazeteciler,yapılan çalışmalar ve Dünya Kupası’nda yer almasından dolayıMesut Işık’ı tebrik ettiler.
MESUT IŞIK: HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM
Herkesin bir hayali olduğunu ve bugün kendisinin hayaliningerçekleştiğini dile getiren Mesut Işık, “Düşünün fotomuhabirliğine başlıyorsunuz amatör maçlardan Süper LigmaçlarındanDünyaKupası’na uzanan bir yol. 2022 Dünya Kupasıilk kez Katar’da düzenlendi. Normalde Dünya Kupası, liglerbitince başlardı Kasım ayında başladı, 15 Aralık’ta bitti.Dünya Kupası’nda yer almaktan çok mutlu oldum. Sergime katılanherkese teşekkür ediyorum” dedi.
LEVENT ALTUN: ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR
Gebze Gazeteciler Cemiyet Başkanı Levent Altun, gazeteciliğintoplumsal hayatın bir parçası olduğuna vurgu yaparak,“Özellikle de iletişim açısından. Bazen bir fotoğraf sayfalarca yazıdan çok daha fazla anlam ifade eder. Meslektaşım,her zaman gurur duyduğum Mesut kardeşim artık mesleğinin ustalıkdöneminde ve çok güzel çalışmalara imza atıyor. Defalardafotoğraf sergilerini gezdik. Bugünkü sergi ise çok daha fazla anlam ifade ediyor. 2022 Dünya Kupası oynanacağı zaman hepimiztelevizyonların başlarında maçları izlerken Mesut Işık,Türkiye’den giden tek foto muhabiri olarak Katar’da binlerce kilometre uzaklıkta bu görmüş olduğunuz fotoğrafları çekerekbir nevi sadece Gebze’miz için değil ülkemiz açısından da çok büyük bir onur kaynağı olmuştur. Her fotoğrafın anlattığıçok önemli çok özel ifadeler var. Baktığınız zaman Gebze’mizadına da onur verici bir olay. Kendisini kutluyorum. Bundan sonraki meslek hayatında daha başarılı işlere imza atacağını biliyorum” diye konuştu.
KENAN DEMİRBAŞ: BAŞARILARININ DAİM OLMASINI DİLİYORUM
Darıca Belediyesi Başkan Vekili Kenan Demirbaş, “Mesut ağabey Gebze’mizin ve Türkiye’mizin çok değerli ağabeyidir. Bizi onurlandırdı, kendisinin başarılarının daim olmasınıdiliyorum. Çok değerli belediye başkanımız Muzaffer Bıyık’ınselamlarını getirdim. Başkanımızın annesi vefat ettiği için aramızda bulunamadı. Mesut Beye meslek hayatında başarılar diliyorum. Çalışmaları amatör kardeşlerimize de örnek olacağını biliyorum” şeklinde konuştu.
HASAN SOBA: GEBZELİ OLARAK GURUR DUYUYORUM 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, “KocaeliBüyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını iletiyorum. Şehir dışında olduğu
için katılım sağlayamadı. Fenerbahçe ve Gebzespor maçlarınagidiyordum en güzel anlar hep Mesut ağabeyden oluştu. O kadar kalabalık statlarda yakalamıştır bizi. Bugün her ne kadar Dünya Kupası ile alakalı güzel bir emek sergilense de benimle alakalı çok güzel anıları da vardır. Hem işini güzel yapan hem de şehrimizi, Gebze’mizin kültürel, sosyal anlamda gelişmesine de katkı sunuyor. Gebzeli olarak gurur duyuyorum. Bundan sonraki meslek hayatında başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.
ZİNNUR BÜYÜKGÖZ: NİCE FOTOĞRAF SERGİLERİ YAPMAK NASİP OLUR
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise “Dünya Yıldızları Fotoğraf Sergisi’nin kahramanı ile beraberiz. Mesut kardeşimiz hani bir tanımlama vardır ya ‘bir şeyi yapacaksan adam gibi yap, bir şeyi en iyi yapmak istiyorsan severek yap.’ Dolayısıyla işini severek yapan, severek hayata olumlu katkılar sunan bir kimlik olarak daima karşımızda bu duruşla yer aldı. Bugün de bunun meyvelerini ortaya koymuş oluyor. Biz bu duruşundan, emeklerinden, gayretlerinden, bu değerli fotoğraf sergisini  kazandırdığından dolayı kendisini kutluyoruz. Nice fotoğraf sergileri yapmak nasip olur” ifadelerini kullandı.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Gazeteci Mesut Işık, 2022 Dünya Kupası’nda çektiği fotoğrafları sergiledi
Gazeteci Mesut Işık, 2022 Dünya Kupası’nda çektiği fotoğrafları sergiledi
Gazeteci Mesut Işık, 2022 Dünya Kupası’nda çektiği fotoğrafları sergiledi
Gazeteci Mesut Işık, 2022 Dünya Kupası’nda çektiği fotoğrafları sergiledi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑