DUAYEN / Ercan SARIÇAM
DUAYEN / Ercan SARIÇAM

Miting

16 Ekim 2015 Saat: 16:39

Çok ama çok önemli bir genel seçim yaşayacağız 1 Kasım’da. 18 Ekim Pazar günü  saat 17.00’da   Gebze Kent Meydanı’nda gerçekleşecek olan ‘’Başbakan Gebze’de’’  mitingi  , o nedenle birçok  açıdan önemlidir.

Ama öncelikle Gebze için önemlidir.

AK Parti teşkilatları  için önemlidir. Belediye Başkanları için önemlidir. Bilim , Teknoloji  ve Sanayi Bakanı  Fikri ışık için önemlidir.

Velhasıl o miting, tarihi açıdan da önemlidir.

Terörün artırılmak istendiği şu günlerde , Türkiye’ye Gebze’den verilecek mesajlar bakımından tarihi bir niteliğinde olacaktır Başbakan’ın Gebze mitingi. Dünyanın gözü Gebze’ye çevrilecek, tüm siyasi liderlerin kulağı Pazar günü Gebze’de olacaktır. O bakımdan o miting Gebze için önemlidir. Ayrıca  AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Gebze’de  13 yıl aradan sonra bir Başbakan’ın miting yapması Gebzeliler için de çok önemlidir.

Siyasette, teşkilatlar/örgütler başarılarını, çalışmalarını miting gibi toplum organizasyonlarıyla dışa vururlar.  Bir nev-i karne günleridir. Karnelerinin ‘pekiyi’’ olması  miting alanının hınca hınç doluluğundan geçer. Kent Meydanı’nın Pazar günü full çakması AK Parti Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatlarının başarısı olarak algılanacağından önemlidir. Karnelerine ‘pekiyi’ yazılacaktır.

O gün Belediye Başkanları bakımından seçim öncesi bir sınav olacaktır. Ki bundan dolayı Belediye Başkanları  harıl harıl çalışmakta , vatandaşları mitinge davet etmektedirler.

Gelelim Bakan Işık cephesine…

Kocaeli’nde AK Parti’nin patronu Bakan Fikri Işık’tır. Dolaysıyla mitingin ivmesi her şekilde Işık’a mesuliyet çıkaracaktır. Işık’ın Gebze’ye kamp kurmasının sebebi budur.

Ve o miting;   Türkiye genelinde kesinlikle 1 Kasım sonuçlarının  belirleyicisi olacak ve 7 Haziran sonuçlarını geride bırakmayı hedefleyecektir.

İşte bundandır ki , ‘’Başbakan Gebze’de ‘’ mitingi AK Parti cephesinde önem taşıyor.

Yine bundandır ki, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ilçenin sokaklarını karış karış aşındırıp vatandaşı davet ediyor.

Bu satırların yazarının mitinge yönelik  şahsi düşüncesini merak edenlere ip ucu vereyim. Kanaatim o ki; Pazar günü Gebze’de gerçekleşecek miting tarihi bir katılım görecek.

Elbette Bakan Işık’ın, İl Başkanı  Şemsettin Ceylan’ın, Büyükşehir Başkanı Karaosmanoğlu’nun, Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak’ın, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin, İlçe Başkanları Muzaffer Bıyık’ın, Osman Akbulut’un büyük katkıları olacak..

Fakat  mitingin asıl mimarları Adnan Köşker ile Hasan Soba olacaktır. Zira bu iki ismin son bir haftadır sergiledikleri performans  gıpta ile izleniyor.

Pazar günü  miting alanında olursanız demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Gebze'de Asayiş ve Müdür Bilgili8 Temmuz 2024 Saat: 15:38
DDC Grup ve Muhammet Öztürk4 Temmuz 2024 Saat: 15:37
Özürlü/Engelli18 Mayıs 2024 Saat: 15:49
TGF, GEBZE ve BAŞARI22 Nisan 2024 Saat: 16:33
Tüm Yazıları
Yukarı ↑