Güncel

Diliskelesi Hastane’ye tek vasıta ile gidecek

Dilovası Ulaşım Koordinasyon Merkezi Diliskelesi halkının Dilovası Devlet Hastanesine tek vasıtayla ulaşımını sağlaması için yeni hatlar açtı.

21 Mart 2014 Saat: 15:46
Diliskelesi Hastane’ye tek vasıta ile gidecek
Diliskelesi Hastane’ye tek vasıta ile gidecek

Geçtiğimiz hafta açılan Dilovası Devlet Hastanesi’ne Dilovası halkının daha kolay ulaşım sağlaması için çalışmalar sürüyor. Dilovası Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mehmet Baş, yaptıkları yeni çalışmalar ile Dilovası ve Diliskelesi halkının Dilovası Devlet Hastanesi’ne daha kolay ulaşım sağlayacaklarını söyledi.
DİLİSKELESİ’NDEN HASTANEYE OTOBÜS
Baş yaptığı açıklama da “Diliskelesi’nden hastaneye gidecek olan vatandaşlarımız için saat başı ve yarımlarda Diliskelesi’nden hareket edecek olan halk otobüslerimiz, Hastaneye uğrayacak, ardından ise Tavşancıl’a uğrayacak. Bu seferler ile Dilisklesi halkının hem hastaneye hemde Tavşancıl sahiline ulaşım tek araçla çözülmüş olacak.”dedi.
UMUTTEPE’YE OTOBÜSLERİ TAVŞANCIL’A GİRECEK
Ayrıca Tavşancıl’dan Umuttepe’ye hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar için de Umuttepe otobüslerinin Tavşancıl içersine gireceğini ve belirten Baş, Tavşancıl halkının da Umuttepe’ye ulaşımını sağlayacaklarını belirtti.
KAYMAKAMLIĞI’N ORDAN HASTANEYE ULAŞIM
Son olarak yeni düzenleme ile Dilovası Kaymakamlığı’nın oradan kalkacak yeni seferlerinde Mimar Sinan Mahallesi, Orhangazi Mahallesi, Kayapınar Mahallesine uğrayarak hastaneye gideceğini belirtti.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Yeni seferler ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında Dilovası halkının ulaşım sorununu çözmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKAME servisi ile sürekli diyalog içiersindeyiz. Halkımızın ulaşım sorununu çözmek için çalışıyoruz. Yeni çalışmalarımız yolda.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑