Güncel

Deprem bölgesi Seher Kanadlı'ya emanet

Sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmalarından biri olan Pınar Mekanik, Hatay'da bölge müdürlüğü açtı.

21 Eylül 2024 Saat: 14:05
Deprem bölgesi Seher Kanadlıya emanet
Deprem bölgesi Seher Kanadlı'ya emanet

Özellikle devasa projelerin mekanik uygulamalarında elde ettiği başarılı sonuçlarla adını duyuran Pınar Mekanik , İstanbul merkez depodan sonra , deprem bölgesi Hatay'da bölge müdürlüğü açarak geniş hizmet ağı oluşturdu.
ULU MEKANİK HATAY'DA KURULDU
İş dünyasının başarılı ismi Ümit Gündüz'ün Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Pınar Mekanik , bölgesel yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Antakya Kuzeytepe Mahallesi'nde hizmete başlayan Pınar Mekanik'in alt markası ''Ulu Mekanik '', deprem bölgesinde TOKİ ve Emlak Konut projelerinin komple tesisat , yangın , ısıtma ve soğutma ile ilgili tüm yapılanma ünitelerini gerçekleştirecek.
PROJE BAZLI ÇALIŞIYORLAR
Bir çok onaylı markayı bünyesine katan ve bayi sistemini de yürüten Ulu Mekanik'in Hatay Bölge Müdürlüğü'ne ise deneyimli iş kadını Seher Kanadlı getirildi. Yurt içi ve yurt dışında inşaat tecrübeleri öne çıkan Ulu Mekanik Hatay Bölge Müdürü Seher Kanadlı , '' Güvenilir ve tecrübeli kadromuz ile bölge içinde proje bazlı çalışarak, her türlü projede yer alıyor ve almaya devam edeceğiz.'' dedi.
BÖLGEYE KADIN ELİ DEĞECEK
Pınar Mekanik'in uzun yıllardır Türkiye'nin birçok şehrinde tamamlanmış projeleri olan, tecrübe ve güvene dayalı bir firma olduğunu belirten Kanadlı , '' Pınar Grup'un bünyesinde kurulan Ulu Mekanik'de bu amaçları hedefledi ve bölgeye katkı sunmak için yola çıktı '' şeklinde konuşarak şunları dile getirdi ; '' Çok deneyimli bir ekiple Hatay bölge müdürlüğünü oluşturduk. Zaten Pınar Mekanik'in temelinde başarı yatıyor. Yönetim Kurulu Başkanımız Ümit Gündüz Bey'in sektördeki başarıları malum. Şimdi bölgesel bir güç olduk. Deprem bölgesine kadın eli değmiş olacak. Edindiğim bütün tecrübe ve yeteneklerimi, bilgi birikimimi Ulu Mekanik'le projelerimize katacağım. ''
SEHER KANADLI KİMDİR
Ulu Mekanik Hatay Bölge Müdürü Seher Kanadlı , 1988 yılında dünyaya geldi. 2010 yılında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Önlisans Büro Yönetimi'nden mezun oldu. İş hayatında 12 sene boyunca sağlık sektöründe, sağlık kurulu ve iktisat bölümlerinde çalıştı. Daha sonra İzmir'de fabrikası bulunan bir Alman firmasında görev aldı. 2022 yılından itibaren fabrikanın , havalandırma ve iklimlendirme sistemlerini tasarlayan ve tamamlayan hvac olarak, Güneydoğu Bölge Satış Sorumluluğunu yürüttü. Ardından Pınar Mekanik'in bünyesinde bulunan Ulu Mekanik Hatay Bölge Müdürü olarak atandı. İyi derecede İngilizce bilen Kanadlı , bir çocuk annesidir.

Etiketler: #AFAD,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑