Yaşam

Deniz & Ümit evlilik yolunda

Türkiye'nin milli ve yerli markası DDC Makina'nın Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk'ün yeğeni Ümit Öztürk nişanlandı.

1 Eylül 2024 Saat: 20:53
Deniz & Ümit evlilik yolunda
Deniz & Ümit evlilik yolunda

DDC Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve DDC Enerji Genel Müdürü Mahmut Öztürk ve Feyza Öztürk'ün yakışıklı oğulları Ümit ile Deniz Kırmızıay, evlilik yolunda ilk adımı attılar. Gençlerin nişan yüzükleri aile arasında düzenlenen törenle takıldı.
ŞİRKET ÇALIŞANIYDI , GELİN OLDU
Kendi şirketleri DDC Enerji'de Satış Müdürü olan Ümit Öztürk, aynı şirkette muhasebe personeli olarak görev yapan güzeller güzeli Deniz Kırmızıay'a gönlünü kaptırınca, evlilik kararı aldılar. Bursa Gemlik'te gerçekleşen nişan törenine Öztürk ve Kırmızıay ailelerinin ileri gelenleri ve yakın dostları katıldı.
BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR
Gemlik'in tanınmış eşraflarından Aydemir Kırmızıay ve özel eğitim öğretmeni Aysun Kırmızıay'ın güzel kızları Deniz ile genç iş insanı Ümit Metehan'ın nişan töreninde gençler mutluluklarını gizleyemezken, damat adayının annesi Feyza Öztürk, mutluluk gözyaşlarına hakim olamadı. Birbirlerine çok yakışan çiftin önümüzdeki aylar yapılması planlanan düğün merasimi için şimdiden hazırlıklar devam ederken, Deniz ve Ümit'in nişan yüzükleri ise gelin adayının amcası Berkay Kırmızıay tarafından takıldı.
BİR ELMANIN İKİ YARISI GİBİ
Diğer yandan yeğeni Ümit'in sevincine ortak olan amcası , DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, gençlere evlilik yolunda tavsiyelerde bulundu. Nişan töreninde konuşan sanayici Muahammet Öztürk , çiflere mutluluklar diledikten sonra ,'' İnşallah en kısa sürede düğünümüzü yapacağız. Grup bünyemizde çalışan güzel gelinimiz, artık iş hayatında da yeni kimliğiyle şirketlerimize güç katacak. Gelinimiz hem çok güzel, hem de çok zeki ve yetenekli. Yakışıklı yeğenim Ümit'le birbirlerine çok yakıştılar. Bir elmanın iki yarısı gibi birbirlerini tamamaldılar. Bildiğiniz gibi benim Öykü ve Irmak isimli iki kızım var, şimdi üçüncü kızım Deniz oldu. Ayrıca böylesi kalender bir aileyle, Kırmızıay ailesiyle dünür olmanın gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizi tebrik ediyorum.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑