Teknoloji

DDC Makina, Fas ile ticaret köprüsü kurdu

Türkiye'nin yerli ve milli markası DDC Makina, Fas'la ihracat kapısını araladı.

6 Eylül 2024 Saat: 14:48
DDC Makina, Fas ile ticaret köprüsü kurdu
DDC Makina, Fas ile ticaret köprüsü kurdu

Kağıt havlu, tuvalet kağıdı  ve  kağıt temizlik ürünleri üreten makinaları imal eden DDC Makina, Fas'a siparişi tamamlananüretim hattını teslim ederken, bu yönde iş ortaklığı teklifi de aldı.

ZAMANINDAN ÖNCE TESLİMAT

Fas'ın önde gelen firmalarından Societe Marocaine D’Industrie 'nin ortağı  Mohamed Oubaha ,  İMES OSB'de faliyet gösteren DDC Makina'ya misafir oldu.  Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Ertekin ile birlikte, DDC Makina'nin üretim bantlarını gezen ve üretilen teknoloji  donatılı makinalara hayranlığını gizleyemeyen Faslı iş insanı Oubaha ,  sipariş ettikleri tuvalet kağıdı ve mutfak havlusu hattını zamanından önce teslim eden DDC yönetimine teşekkür etti.

DDC İLE FAS'A YATIRIM TEKLİFİ

Fas'ta çok uzun yıllardır kağıt ve kuruyemiş  distribütörlüğü yapan  Societe Marocaine D’Industrie firması,  kağıt  üretimine  geçtikten sonra , kağıt makinaları konusunda  DDC Makina ile işbirliğine gitme yönünde çalışma başlattı. Ülkelerinde  kağıt yatırımı yapmak isteyen Societe Marocaine D’Industrie, DDC Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk'e , Fas'ta müşterek fabrika kurmak için iş birliği anlaşması sundu. DDC Makina'nın uluslararası ihracat başarısını ve dünya piyasındaki yerini  gördüklerini anlatan Mohamed Oubaha , DDC Başkanı Öztürk'e  Türkiye-Fas arasında ticaret köprüsü kurulmasını istediklerini söyledi.

ÖZTÜRK: HER COĞRAFYADA OLACAĞIZ

Diğer yandan ; Faslı iş insanını  DDC Makina'da misafir  eden ve heyetler arası görüşmeden sonra değerlendirmeler  yapan  DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı  Muhammet Öztürk, '' Ülkemiz adına sevindirici  ticari bir başlangıç olacak. '' dedi.

Başkan Öztürk şunları  dile getirdi; '' Bize, Fas’ta ortak temizlik kağıdı üretim tesisi kurma teklifinde bulundular. Tek gayemiz dünyanın her yerinde Türk bayrağını dalgalandırmak ve DDC Makina'nın logosunu bırakmaktır. İhracat kapılarımız her geçen gün başka bir coğrafyada  artıyor. Bugün Faslı misafirlerimizden gelen  teklifi değerlendirerek, en kısa sürede ülkemizi temsil noktasında kararımızı vereceğiz. Şimdiden Türkiye ve Fas için hayırlı olsun.''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑