Güncel

BU DA OLDU ! KADIN KADINI DAĞA KALDIRDI !

Gebze’de radyo programcılığı yapan A. Ş., sevgilisi ile aşk yaşadığını düşündüğü bir kadını darp ettikten sonra soyundurup, fotoğraflarını çektiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

19 Mart 2014 Saat: 12:51
BU DA OLDU ! KADIN KADINI DAĞA KALDIRDI !
BU DA OLDU ! KADIN KADINI DAĞA KALDIRDI !

Gebze’deki bir radyoda Dj’lik yapan A. Ş., sevgilisi ile aşk yasağını öne sürdüğü S.B. isimli genç kadını önce dövdü, sonra soyundurdu. Bununla da yetinmeyen A. Ş., kadının çıplak fotoğraflarını çekti. Dj A. Ş.nin olay günü sosyal medyada paylaştığı sözler dikkatlerden kaçmadı.


SÖZLEŞİP, ORMANA GÖTÜRDÜ
İddialara göre; A. Ş. , S.B ile görüşmek istedi. Gebze’de işlek bir caddede sözleşen taraflardan S.B., buluşmaya iki kız kardeşi ile geldi. S.B. ile iki kız kardeşini arabasına alan A. Ş., üç kardeşi Balçık Köyü’ndeki ormanlık araziye götürdü.


SOYUNDURDU, CEP TELEFONUNA ÇEKTİ
Aracının ön bölmesinde gizlenmiş tabancasıyla S.B.’yi tehdit eden A. Ş. , genç kadını önce tartakladı, sonra soyundurdu. S.B.’nin çıplak haldeki fotoğraflarını cep telefonuna kaydetti. Daha sonra da kardeşleri İnönü Mahallesi’nde boş bir arazide indirerek uzaklaştı.


ŞİMDİ CEZAEVİNDE
Olayın ardından kendi imkânlarıyla Cumhuriyet Polis Merkezi’ne giden kardeşler, A. Ş. ’den şikâyetçi oldu. Harekete geçen polis, çılgın Dj’i gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen A. Ş., tutuklanarak cezaevine gönderdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑