Siyaset

Aydın Doğan medyası ikiyüzlülükte sınır tanımıyor

1 Kasım seçimlerine saatler kala FETÖ-Doğan-PKK ittifakı ayyuka çıktı. 7 Haziran seçimlerinden sonra PKK'nın tüm eylemlerinin üstünü örtmeye, örgütün sahiplendiği kanlı eylemleri bile siyasi iktidarın üzerine yıkmaya çalışan

31 Ekim 2015 Saat: 12:19
Aydın Doğan medyası ikiyüzlülükte sınır tanımıyor
Aydın Doğan medyası ikiyüzlülükte sınır tanımıyor

FETÖ’ye maddi destek sağladığı, himmet paralarını akladığı, terör örgütü propagandası yaptığı için mahkeme kararı ile kayyuma devredilen İpek-Koza Holding’e en büyük destek Aydın Doğan medyasından geldi. Kendi kızlarını bile dinleyen FETÖ örgütünün medyasına sahip çıkan Aydın Doğan, AK Parti iktidarı ve Erdoğan’ı devirmek için her türlü kirli ittifakın içinde olacağını bir kez daha gözler önüne serdi. Künyesi bile olmayan korsan gazeteleri yasadışı şekilde basarak her gün suç işleyen Aydın Doğan medyasının, Cem Uzan’a ait olan Star’a el konulurken alkış tuttuğu ortaya çıktı.

1 Kasım seçimlerine saatler kala FETÖ-Doğan-PKK ittifakı ayyuka çıktı. 7 Haziran seçimlerinden sonra PKK'nın tüm eylemlerinin üstünü örtmeye, örgütün sahiplendiği kanlı eylemleri bile siyasi iktidarın üzerine yıkmaya çalışan bu kirli ittifak şimdi de İpek-Koza Holding'in tetikçiliğini yapıyor.

HÜRRİYET STAR'A EL KONULURKEN BÖYLE ALKIŞ TUTMUŞ

FETÖ'ye maddi destek sağladığı, himmet paralarını akladığı, terör örgütü propagandası yaptığı için mahkeme kararı ile kayyuma devredilen İpek-Koza Holding'e en büyük destek Aydın Doğan medyasından geldi. Künyesi bile olmayan korsan gazeteleri yasadışı şekilde basarak her gün suç işleyen Aydın Doğan medyasının, Cem Uzan'a ait olan Star'a el konulurken alkış tuttuğu ortaya çıktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑