Güncel

AK Parti Gebze’de bir meclis üyesi daha kazandı

GÖLGE- 30 Mart seçimlerinin başarısını ekip arkadaşlarıyla kutlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  ‘’ Gebzelilerin güvenini boşa çıkarmayacağız, büyük projelerimiz devreye girecek.’’ dedi. Köşker, bu akşam AK Parti

1 Nisan 2014 Saat: 22:18
AK Parti Gebze’de bir meclis üyesi daha kazandı
AK Parti Gebze’de bir meclis üyesi daha kazandı

GÖLGE- 30 Mart seçimlerinin başarısını ekip arkadaşlarıyla kutlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  ‘’ Gebzelilerin güvenini boşa çıkarmayacağız, büyük projelerimiz devreye girecek.’’ dedi.

Köşker, bu akşam AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile birlikte meclis üyeleriyle bir araya geldi. Izgara Restaurant’ta ekip arkadaşlarını ağırlayan Köşker ve Kaflı, çalışmaları  ve başarılarından dolayı  teşekkür ettikleri  arkadaşlarına seçim değerlendirmesinde bulundular.  MHP ve SP’nin İlçe Seçim  Kurulu’na yaptıkları itiraz hakkında son gelişmeyi de meclis üyeleriyle paylaşan Köşker, partisin meclis  üyesi sayısının 24’ten 25’e çıktığını söyledi.

MECLİS ÜYESİ SAYISI BİR ARTTI

Köşker, ‘’Yapılan itiraz incelendi ve Ak Parti’mizin üye sayısı 24 ‘ten 25’e çıktı. Dört kontenjan üyemizde meclisimize girdi’’ diyerek seçim kurulu kararını partililere gösterdi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yemekli toplantıda ‘’ Gebzeliler bize inandı, hizmetlerimizi gördü, yeniden güvenerek destek verdi. İnşallah bundan sonra, ikinci dönemimizde çok daha büyük projelerimiz hayata geçireceğiz. Açıkladığımız mega projeler i Gebze’ye kazandıracağız. Gebze’yi mega kent yapmak için hep birlikte durmaksızın çalışacağız. Durmak bize yakışmaz. Gebzelilere verdiğimiz sözler var.’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑