Güncel

2836 kamera ile takiptesiniz

İl Özel İdaresi,  varlığını tamamlamasına kısa bir süre akala kent için önemli bir çalışmaya imza attı. Kocaeli’nin büyük bölümüne kurulacak, pek çok notayı adım izleyecek Kocaeli 3. etap KGYS(Mobese) üst yapım işi ihalesi pa

22 Mart 2014 Saat: 13:24
2836 kamera ile takiptesiniz
2836 kamera ile takiptesiniz

İl Özel İdaresi,  varlığını tamamlamasına kısa bir süre akala kent için önemli bir çalışmaya imza attı. Kocaeli’nin büyük bölümüne kurulacak, pek çok notayı adım izleyecek Kocaeli 3. etap KGYS(Mobese) üst yapım işi ihalesi pazarlık usulü ile gerçekleştirildi. Halen 218 kamera ile izlenen sokak ve caddelere 2 bin 608 kamera daha eklenmiş oldu.

ÇAKMAK BAŞKANLIĞINDA

Genel Sekreter Yardımcısı İrfan Çakmak’ın başkanlığını yaptığı komisyon huzurundaki ihaleye toplam 8 firmanın temsilcileri katıldı. Yaklaşık maliyeti 43. 139.640,72 TL olan ihale pazarlık usul ile yapıldı.

Mobese 3. Etap üst yapı ihalesine Telemobil Bilgi İlt. Hiz. San. ve Tic. A.Ş, Ekin Teknoloji San. Tic. A.Ş , İSBAK(İstanbul Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri Tic. A.Ş), Proline Bilişim Sistemleri ve Tic. A.Ş, Vendeka Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti., Telkonet İletişim Sistemleri Bilg. Müh. Dan. Eğit. Tic. Ve San. Ltd. Şti. Teknotel Enerji Telekomünikasyon Tic.. San. Ltd. Şti., Karel Elektronik San. ve Tic. A.Ş. katıldı.

PAZARLIK SONRASI TEKLİFLER

Pazarlık usulü ile yapılan ihalede son tekliflerde Proline Bilişim Sistemleri A.Ş 29.490.000 TL, Vendeka Bilgi Teknolojileri Tic. A.Ş 29.240.000 TL, Telkonet İletişim Sistemleri Bilgisayar A.Ş 32.884.000 TL, Teknotel Enerji Telek. İnş. San. A.Ş 28.780.000 TL ve Karel Elektronik San. ve Tic. A.Ş 29.390.000 TL. verdi. Teknotel’in fiyatı en düşük fiyat oldu. İki haftalık süre içinde itiraz olmazsa, dosyalardaki incelemelerin ardından sonuç kesinleşmiş olacak.

ON KAT ARTIŞ OLACAK

Halen 218 tane kamera ile izlenen ilimiz cadde ve sokaklarına, artık kavşaklar, meydanlar, D-100 Karayolu, otoban, D-130 Karayolu, Kandıra Yolu, karakol ve polis merkezleri de eklenerek buralara 2 bin 608 kamera daha monte edilecek.

Yapılan bu ihaleyle ilin tamamında 1227 adet sabit kamera, 538 hareketli kamera, 406 çevre güvenlik kamerası, polis karakollarının iç mekan ve nezarethanelerde kullanılmak üzere 194 kamera, 117 noktada kullanılmak üzere 243 adet Plaka Tanıma Sitemi(PTS)  kamerası alınacak. Kameraların montaj çalışmalarının yer tesliminden itibaren 9 ayda tamamlanmış olması gerekiyor. Bu sistemin, ilimizde en az 5 yıllık ihtiyacına cevap vermesi bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑