Güncel

13. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

BİRLİK BAŞKANIMIZ M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU, YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ABDURRAHMAN ASLANTAŞ İLE BİRLİKTE 13. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

10 Ekim 2024 Saat: 11:19
13. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
13. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Antalya'da, Anadolu lezzetlerinin yer aldığı Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), 13. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş ile birlikte fuarın açılışını gerçekleştirdi.

 

Yöresel ürünlerin ulusal ve küresel ölçekte tanıtılması amacını güden Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda, Gebze’mizin 200 yıllık geleneği ve bölgemizin ilk coğrafi işaretli ürünü Gebze Bayram Çöreği'mizi Yönetim kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş öncülüğünde; standımızı ziyaret eden Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, Önceki dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valimiz Sn. Hulusi Şahin, 365 Oda ve Borsa Başkanımız başta olmak üzere fuara katılan büyük bir kitlenin beğenisine sunma fırsatı bulduk.

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş, Başkan Yardımcımız Mikdat Aydın, Meclis ve Meslek Komitesi üyelerimiz, Gebze Bayram Çöreği’mizi önce Türkiye’nin sonra Dünya’nın tanımasını ve tatmasını hedeflediklerini belirterek 13 Ekim tarihine kadar açık olan fuara herkesi bu lezzetleri tatmaya davet ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑