parkinnn

Güncel

'Ala İstanbul 'un örnek dairesi beğeni topluyor

Karagülle İnşaat'ın Kartal Soğanlık'taki dev projesinin satış ofisi hizmete girdi

24 Nisan 2024 Saat: 15:23
Ala İstanbul un örnek dairesi beğeni topluyor
'Ala İstanbul 'un örnek dairesi beğeni topluyor

İstanbul'da gerçekleştirdiği iddialı projelerle dikkatleri üzerine çeken Kamuran Akbay,  Kartal Soğanlık'ta yapımına başladığı ''Ala İstanbul'' un, satış ofisini hizmete açtı.

SATIŞ OFİSİ HİZMETE GİRDİ

Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı , Yüksek Mimar Kamuran Akbay'ın, İstanbul'daki en büyük projelerinden biri olan 'Ala İstanbul'  lasman fiyatlarıyla satışa çıkarken,  satış ofisi de hizmete girdi.  Yapımı tamamlanan örnek daire ise , görenlerini büyük beğenisini kazandı.

ÖRNEK DAİRE İLGİ GÖRÜYOR

Proje alanında inşa  edilen örnek daire  meraklıların beğenisine sunlurken,  oldukça modern çizgilerle inşa edilmesi ilgi görmeye başladı.  Ala İstanbul'la mimaride  gelinebilecek son noktaya geldiklerini söyleyen Kamuran Akbay, '' İstanbul'a yeni bir yaşam alanı kazandırdığımız bu proje, iddia ediyorum ki dünya şehrine konutta ivme kazandıracaktır. '' dedi.

YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRDIK

Yüksek Mimar Akbay, uzun süredir üzerinde çalıştıkları ve tüm tecrübelerini yansıttıkları Ala İstanbul'da  yaşam kalitesinin çok yüksek olduğunu belirtirken, örnek dairenin  mutlaka görülmesi gerektiğini söyledi.  İnşa edecekleri Ala İstanbul projesinin örnek daire ile eşleşeceğini vurgulayan Akbay , '' İnsanların yaşam kalitesi değişti. Daha ferah, daha modern, daha çağdaş ve mimarisi en üst seviyede olan konutlar isteniyor. Biz, Karagülle İnşaat olarak ev sahibi olmak isteyenlere  bunu sağlıyoruz. Yirmi yıldır sektörde edindiğimiz tecrübe, güven ve tüm mimari birikimimizi bu projede hayata geçiriyoruz. '' şeklinde konuştu.

630 DAİRE, 163 TİCARİ ALAN

Kartal Soğanlık'ta bulunan dev proje hakkında bilgiler  veren Karagülle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay, şunları söyledi ; '' Grubumuzun İstanbul'a değer kazandıracağı çok önemli ve kapsamlı proje olan  Ala İstanbul'da,  konut dışında yaşam alanları, sosyal ve sportif tesisler ile alışveriş merkezi de bulunuyor.  Toplamda 630 daire, 9 villa ve 163 ticari alanla, modern yaşam standartlarınızı karşılayacak bir yaşam alanı sunuyoruz. Konularında uzman olan profesörlerden oluşan heyetle  hareket ediyoruz.  Son derece modern ve akıllı bina konseptindeki projemizle maliklerimiz ayrıcalıklı bir yaşam alanı kazanmış olacak, Boğazın incisi İstanbul ise , parmakla gösterilecek bir yapı kazanacak. ''

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Kamuran Akbay, Kartal Soğanlık'ta yapımına başladığı ''Ala İstanbul'' un, satış ofisini hizmete açtı.
Kamuran Akbay, Kartal Soğanlık'ta yapımına başladığı ''Ala İstanbul'' un, satış ofisini hizmete açtı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑